Dybala nikako da se riješi koronavirusa

I dalje pozitivan

Dybala nikako da se riješi koronavirusa

Zvijezda Juventusa Paulo Dybala i dalje je pozitivan na Covid-19.

Nakon što su na koronavirus bili pozitivni Daniele Rugani i Blaise Matuidi, argentinski fudbaler je 21. marta potvrdio na Instagramu da je i on zaražen i da mu u narednom periodu predstoji borba.

Od tada je Dybala odradio četiri testa na koronavirus, a iako više nema nikakvih simptoma zaraze, i dalje je - pozitivan.

Tako barem piše El Chiringuito, prema čijim navodima sjajnom fudbaleru predstoji još intenzivnije liječenje kako bi mogao spremno dočekati trenažni proces koji bi trebao početi 18. maja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nije Dybala jedini od fudbalera koji se muči s ovim problemom. Već više od mjesec dana koronavirusa se nikako ne može riješiti ni golman Atalante Marco Sportiello.

Top Komentari

Salihović23
Zato sto je izmišljeno, pa ne znaju ni sami više šta im spada pod taj virus... Eno i WHO piše po internetu pa briše, sami sebe demantuju - haman ne mogu oko laži da se suglase.
0 0
dolinagrka1987
Na nije u njemu žarište
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi