Arslanagić pregovara sa francuskim prvoligašem
Arslanagić u društvu bh. reprezentativca Denija Miloševića (Foto: Instagram)

Potencijalni Zmaj će promijeniti klub

Arslanagić pregovara sa francuskim prvoligašem

Potencijalni reprezentativac BiH Dino Arslanagić definitivno odlazi iz Royal Antwerpa.

Ovom 27-godišnjem odbrambenom fudbaleru ističe ugovor s belgijskim prvoligašem i neće ga produžiti, a s obzirom da će imati 'čiste' papire, već sada se brojni klubovi interesuju.

Arslanagića od ranije na radaru imaju klubovi poput Heerenveena i AZ Alkmaara, a sada se pominje i mogućnost odlaska u Francusku gdje je već imao priliku boraviti na startu svoje karijere.

Prema informacijama koje je plasirao 'footnews', skauti Stade Reimsa su ranije tokom sezone gledali Arslanagića u nekoliko navrata, a kako su se zadovoljni vratili, u međuvremenu došlo je i do pregovora.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Transfer u klub iz 'liga petice' bi svakako bi dobar iskorak za Arslanagića čija se vrijednost prema Transfermarktu procjenjuje na 2,8 miliona eura.

Dodajmo i to da bi Arslanagić u budućnosti vrlo lako mogao igrati i za reprezentaciju BiH. S njim su u proteklom periodu obavili razgovore Bajevićevi pomoćnici Rusmir Cviko i Adnan Čustović i preostaje još da promijeni sportsko državljanstvo jer je ranije igrao za mlađe selekcije Belgije.

Top Komentari

Bospol
I njega neko posavjetovao da plati clanak da se cuje za njega u BIH pa da se vrti oko reprezentacije....a tanak si igrac vjeruj mi.....a mozes u Holandiju vjeruj mi al u drugu ligu
6 0
user1583752673
On je potencijalni ima 10 godina
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti