Još jedna tenisačica napala Đokovića: U kojem dijelu svijeta postoje te ovlasti?

Sedma igračica WTA ljestvice reagirala na fotografije s Adria Toura

Još jedna tenisačica napala Đokovića: U kojem dijelu svijeta postoje te ovlasti?

Sedma igračica teniske WTA liste, Kiki Bertens začudila se zbog slika Novaka Đokovića koje su iz Beograda otišle u svijet.

Nizozemka je prokomenirala to što se najbolji svjetski tenisač rukovao s drugim ljudima tokom promocije “Adria Toura”.

Ona se zapitala u kojoj zemlji je to dozvoljeno usred svjetske pandemije koronavirusa.

"Vidjela sam kako se slikao sa svima i rukovao sa svima tokom promocije “Adria Toura”. Kako je to moguće? U kojem dijelu svijeta postoji to ovlašćenje? - zapitala se Bertensova u izjavi za nizozemske medije, koju je prenio Eurosport.

Iako je tom izjavom napala Novaka Đokovića, složila se sa njegovim stavom o povratku tenisu nakon pandemije korona virusa.

"Ako neko bude pozitivan na korona virus, naš sport bi zauvek bio umrljan" - rekla je Kiki Bertens

Ona je druga igračica koja je javno prozvala Novaka Đokovića poslije Danielle Collins, Amerikanke koja je 51. na svijetu i koja smatra da Đoković daje kontradiktorne izjave, ali da mu je to lako “kad ima 150 miliona dolara na računu”.

Top Komentari

rajvosa46
A što im je Nole trn u oku nešto u posljednje vrijeme
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi