Održana prozivka, Sarajevo krenulo s pripremama
Foto: FK Sarajevo

Jedan igrač odsutan

Održana prozivka, Sarajevo krenulo s pripremama

Ekipa FK Sarajevo danas je počela s pripremama za sljedeću sezonu.

Nakon ponovnog testiranja na koronavirus, šef stručnog štaba Vinko Marinović održao je prozivku na kojoj su se pojavili svi igrači izuzev Velkoskog koji će se zbog privatnih obaveza naknadno priključiti.

Iz tabora novog/starog prvaka BiH saopštili su da će igrači u narednim danima trenirati u Sarajevu, a zbog strogih preventivnih mjera sugerisanih od strane nadležnih institucija, ulazak u TC Butmir će biti dozvoljen isključivo testiranim uposlenicima kluba.

"Danas smo počeli sa pripremama za sljedeću sezonu. Krenuli smo malo ranije da bismo se što kvalitetnije pripremili, na taj način pokušat ćemo izbjeći sve povrede koje se mogu desiti uzimajući u obzir da smo posljednju utakmicu odigrali početkom marta", kazao je trener Marinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Marinoviću su se odazvali sljedeći igrači: Vladan Kovačević, Elvis Džafić, Belmin Dizdarević, Halid Šabanović, Dušan Hodžić, Selmir Pidro, Dino Islamović, Amer Dupovac, Besim Šerbečić, Numan Kurdić, Nebojša Gavrić, Mirko Oremuš, Andrej Đokanović, Amar Rahmanović, Đani Salčin, Zinedin Mustedanagić, Benjamin Tatar, Ivan Jukić, Nathan Crepaldi da Cruz, Slobodan Milanović, Mersudin Ahmetović, Haris Handžić, Hrvoje Miličević, Tino Sven Sušić, Armin Imamović, Anel Hebibović, Ševkija Resić, te akademci Armin Šarić, Šahinović Muhamed, Amar Jašarević, Amar Sabljica, Hamza Bešić, Kenan Dervišagić, Haris Konjalić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Za šta se pripremaju??
3 3
damke
Gdje je Matej Markovic?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti