Roma spremna žrtvovati Džeku, određena je i cijena bh. reprezentativca?

Rimljani žele Milika

Roma spremna žrtvovati Džeku, određena je i cijena bh. reprezentativca?

E. Škorić

Corrierre dello Sport je objavio kako je Roma zagrizla za napadača Napolija Arkadiuša Milika.

Roma je, prema pisanju današnje novine, Milika postavila kao primarnu metu ovog ljeta kako bi pojačali svoj napad. Poljski reprezentativac košta barem 50 miliona eura, a traže ga još Juventus, Milan, Tottenham i Arsenal.

Kako bi prikupili potrebna sredstva, tvrdi se da bi Roma koristila Cengiz Under kao dio dogovora, a poznato je da je upravo turski nogometaš bio favorit trenera Napolija Gennara Gattusoa.

Još jedna žrtva bi mogao biti Edin Džeko, 34-godišnjak koji teško može više sam da nosi Romu, a njega i dalje u timu želi Interov trener Antonio Conte. Roma je ovoga puta spremna saslušati ponude za bh. reprezentativca koji je postigao 17 golova na 38 mečeva.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Corriere dello Sport sugeriše da bi Roma bila spremna da proda Džeku Interu za 15 miliona eura, što bi uz Undera bilo možda i dovoljno da na Olimpico dovedu Milika.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Nisam znao da su dijamanti tako jeftini.
0 8
Bulle
Nije on žrtva, boli ga rinaka, gdje god da zaigra još jednu sezonu dobro mu...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi