Kao grom iz vedra neba: Džeko će u razmjeni igrača još južnije

Ponovo se špekuliše o odlasku iz Rome

Kao grom iz vedra neba: Džeko će u razmjeni igrača još južnije

A. Čaušević

Ni ovo ljeto neće proći bez špekulacija o budućnosti Edina Džeke koja su već uveliko počela. pojedini mediji na Apeninima popularnom Dijamantu svakodnevno traže novi klub. 

Ljeto 2019. godine okončano je produženjem Džekinog ugovora s Romom. I ovo puta trebalo bi doći do potpisa, ali za nekog drugog.

Džeku žele Juventus i Inter. To je javna tajna. Međutim, sada se u utrku uključio i Napoli, jedan od najboljih i najstabilnijih italijanskih klubova u posljednjoj dekadi.

Tuttosport piše da Gennaro Gatusso ne krije želju da želi vidjeti Džeku u svom timu zbog čega se nazire i razmjena igrača između Napolija i Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli Vučici za igački karton bh. reprezentacije nudi Arkadiusza Milika. Poljak je mlađi osam godina od Sarajlije, ali ipak nije nivo populatnog Dijamanta.

U Romi situacija nije bajna i sjajna, kako s rezultatske tako i s finansijske strane, zbog čega ne treba isključiti mogućnost da Džeko iz Rima preseli nešto južnije, u Napulj podno Vezuva.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijaci
Bolje mu je u Inter
11 1
Sektorlj
Ne lupajte gluposti Napoli zavrsava posao sa Lilom oko napadaca kakav crni kloc
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti