Vedran Vrhovac stiže na Grbavicu?
Vrhovac u duelu sa bivšim fudbalerom Željezničara Asimom Zecom

Željezničar dovodi novo pojačanje

Vedran Vrhovac stiže na Grbavicu? · Saznajemo

A. Beganović

Aktuelni lider premijerligaške karavane, sarajevski Željeničar, u nastavku sezonu biće jači za Vedrana Vrhovca, neslužbeno saznaje SportSport.ba.

Nekadašnji stoper zeničkog Čelika, kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, dogvorio je saradnju sa Plavim s Grbavice i u narednim danima bi trebao potpisati ugovor.

Mladi fudbaler igra na poziciji stopera i za svoje mjesto u timu Željezničara borit će se sa Franom Ikićem, Lukom Miletićem i Aleksandrom Kosorićem.

Vrhovac je dobro poznat bosanskohercegovačkoj fudbalskoj javnosti. Radi se o 21-godišnjem igraču koji je karijeru počeo u Vitezu da bi prije dvije godine stigao u Čelik.

U Premijer ligi je odigrao 72 utakmice, postigao je dva pogotka uz jednu asistenciju, a dobrim igrama u Čeliku zaslužio je poziv i u mladu reprezentaciju za koju je debitovao u prijateljskom meču sa Maltom.

Na kraju treba dodati da će se Vrhovac u Željezničari priključiti svojim nekadašnjim saigračima iz Čelika, Jamaku, Miletiću i Blaževiću.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Unknown
Ako je istina,odlican posao uprave.
15 0
south
Napokon jedan pravi igrac u odbrani.
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi