Zmajevi preplaćeni na Ligu naciju

Odlično izdanje

Zmajevi preplaćeni na Ligu naciju

Admin Čaušević

Dušan Bajević je imao odličan tebi na klupi Bosne i Hercegovine. Zmajevi su pokazali odgovornost i disciplinu te su sasvim zasluženo osvojili bod protiv favorizovanih Italijana. 

Reprezentativci BiH kao da su preplaćeni na Ligu nacija jer i nakon petog meča u ovom takmičenju ne znaju za poraz.

U prvom izdanju bez poraza su izborili promociju u Ligu A nakon što su bili bolji od Sjeverne Irske i Austrije. Tada su upisali tri pobjede i jedan remi.

Večeras su i na stadionu Artemio Franchi prekinuli veliki niz Italijana. Azzurri su u večerašnji meč ušli sa 11 uzastopnih trijumfa, ali Zmajeve nisu uspjeli savladati.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Dvije od 11 pobjeda došle su upravo protiv Bosne i Hercegovine tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, međutim u trećem duelu u posljednjih 15-ak mjeseci bh. reprezentativci su pokazali zube te stigli do vrijednog boda.

Top Komentari

Dzan.1921
Ne kaze se tebi nego debi
3 0
Armindzz
Cekam da neko ispravi ovog novinara ? ??
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi