Đoković se izvinjavao sutkinji, a njen hladni pogled ga je "ubio"

Diskvalifikovan s US Opena

Đoković se izvinjavao sutkinji, a njen hladni pogled ga je "ubio"

Endin Čaušević

Teniski svijet je u šoku nakon što je Novak Đoković isključen s US Opena.

Srbijanski teniser večeras je igrao meč osmine finala protiv Španaca Pabla Carreno-Buste, ali je meč prekinut u finišu prvog seta kod rezultata 6:5 za španskog tenisera.

Naime, nakon što je Carreno-Busta poveo sa 6:5 Đoković je bio vidno razočaran, a onda je udario lopticu svojim reketom koja je na kraju pogodila linijsku sutkinju.

Novak je odmah prišao kako bi se izvinio, a i ljekari su ukazali pomoć sutkinji. Iako je Đoković dao sve da se izvini njen pogled je jedastavno "ubio" Srbina, ali i svaku nadu da će se meč nastaviti.

Slika

Top Komentari

Quartararo20
Sreca sudija nije bila crnkinja, auu kakvi protesti bi bili.
9 6
Goran3
Da se ja pitam a ne pitam ja bih ga diskvalifikovao mogao je u nogu ovako pogodit sva sreca
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi