Šta je Van Dijk rekao nakon što je odbio zamijeniti dres sa Đurićem?

Nizozemac bio nesportski raspoložen

Šta je Van Dijk rekao nakon što je odbio zamijeniti dres sa Đurićem?

M. Šljivak

Virgil van Dijk je večeras svojim ponašanjem privlačio veliku pažnju.

Nervozan je bio defanzivac Nizozemske, pa je tako dobio razmjenu dresa sa Milanom Đurićem nakon utakmice na Bilinom polju.

Stao je pred kamere nizozemske televizije i smatra da je njegova selekcija trebala da pobijedi.

"Morali smo pobijediti ovdje. Mi smo Nizozemska i jednostavno trebamo pobjeđivati ovakve utakmice", rekao je Van Dijk za medije nakon što je dobio razmjenu dresa sa Milanom Đurićem i nastavio je:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Nismo imali previše šansi, ali smo morali bolje realizovati one koje smo imali. Vidjeli smo svu ljepotu Lige nacija prije dvije godine i želimo to opet osjetiti jer imamo fantastičan tim", poručio je Van Dijk.

Top Komentari

malcolmX
Kad ti neko iz zemlje *****a i droga pođe pamet prospati
22 1
felix__27
Ti ai arogantan igrač..vi jeste nizozemska vi ste redovni učesnik Euro i Svjetski takmičenja i ništa više od toga!
20 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi