Nedim Džemić: Eventualna pobjeda donijela bi nam sami vrh, veći motiv nam ne treba

Nedim Džemić i Almir Hasandić najavili utakmicu protiv Širokog

Nedim Džemić: Eventualna pobjeda donijela bi nam sami vrh, veći motiv nam ne treba

Sutra će, u dvorani Grbavica s početkom u 17:00h košarkaši Spars Realwaya ugostiti HKK Široki u okviru 4. kola Prvenstva BiH.

Pred sutrašnji derbi susret o svojim očekivanjima od ovog susreta govorili su šef stručnog štaba Nedim Džemić, i MVP prošlog kola Almir Hasandić.


“Široki je baš kao i mi, još uvijek bez poraza. Ponovo su oformili odličan tim, a kada bi sutra eventualno pobijedili Široki, bili bi na vrhu tabele te za nas nema većeg motiva od te činjenice. Široki je klub sa jasnom vizijom i ulaganje u mlade im je na prvom mjestu kao i nama i uz to su i stabilan ABA ligaš. Naš zadatak je da damo odgovor na njihovu energiju, zatim sjajnu tranziciju i skok igru, te se nadamo još jednoj dobroj utakmici između dokazanih sportskih rivala”, izjavio je trener Spars Realwaya Nedim Džemić.

"Očekuje nas neizvjesna utakmica protiv nezgodne ekipe Širokog, no dobro smo se spremili za taj meč. Dat ćemo svoj maksimum i pokušati nametnuti svoju igru, samim tim se nadamo pozitivnom ishodu”, rekao je Almir Hasandić uoči derbi susreta 4.kola prvenstva BiH.

Top Komentari

hygg33
idemo po prvo mjesto! sretnoo
1 0
Alpasinacxx
Dominacija!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi