Niko ne smije ni da zucne: Ramos "postrojio" dvije zvijezde u svlačionici Reala!

Kapitenski stav

Niko ne smije ni da zucne: Ramos "postrojio" dvije zvijezde u svlačionici Reala!

Admin Čaušević

Sergio Ramos je apsolutni lider i živa legenda Real Madrida, igrač bez kojeg popularni Kraljevi na momente djeluju kao prosječan evropski tim.

Pozivajući se na izvještaje iz Španije Daily Mail tvrdi kako se Ramos u svlačionici sukobio sa dvije velike zvijezde Los Blancosa zbog njihovih loših nastupa.

Kapiten Reala je "postrojio" Isca i Marcela koji se ne trude dovoljno dobro kada dobiju priliku za igru. Prvo se okomio na sunardonjaka, a onda i na Marcela koji je jedan od zamjenika kapitena.

Marcelo je bio kapiten u šokantnom porazu od Shakhtara iz Donetska kada je pokazao zaista lošu formu, dok je Isco bio starter protiv Valladolida i Cadiza kada ga je Zidane izveo na poluvremenu.

Do verbalnog sukoba je došlo nakon El Clasica, ali španski mediji su ovu priču u javnost plasirali tek uoči utakmice Lige prvaka protiv Borussije Moenchengladbah.

Da ima istine u svađi u svlačionici potvrđuje i činjenica da Zidane u Njemačkoj nije dao priliku za igru Iscu i Marcelu, a Real se uspio spasiti novog poraza u posljednji čas.

Borussija je imala dva gola prednosti, ali su Benzema i Casemiro zabili za 2:2. Iako je Casemiro zabio drugi gol, ključan je bio skok Ramosa koji je još jednom pokazao da Real bez njega jednostavno ne može.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Horde
Dok god je ovaj Čaušević novinar ovog protala ja ga više čitat neću. Pozdrav.
2 2
Bulle
Eto upravo čitaš :)
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi