Sukob Bajevića i Misimovića prije utakmice s Italijom!

Selektoru zasmetale Misimovićeve izjave

Sukob Bajevića i Misimovića prije utakmice s Italijom!

E. Škorić

U hotelu u kojem je smještena nogometna reprezentacija BiH navodno je prije meča s Italijom došlo do fizičkog "kontakta" između selektora Dušana Bajevića i tehničkog direktora reprezentacije Zvjezdana Misimovića.

Ova informacija je iz kampa naše reprezentacije potvrđena za Fokus.ba.

Navodi se da je direktni povod za nemile i neprimjerene scene bio intervju koji je noć ranije dao Misimović. Navodno je Bakeviću "pukao film" jer se Misimović u intervjuu pokušao "oprati" od svih dešavanja vezanih za reprezentaciju. Fokus piše da je u jednom trenutku Bajević Misimovića uhvatio za vrat.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjećamo da je Misimović u intervjuu napao Elvedina Begića i ostale članove Nogometnog saveza BiH, što je očigledno zasmetalo Bajeviću, a igrači su bili šokirani zbog svega što se dešavalo.

Sve to, dakle, nekoliko sati pred meč s Italijom u kojem evo gubimo s 1:0 i na dobrom smo putu da 2020. godinu okončamo bez ijedne pobjede.

Top Komentari

bhpremierliga12
Počelo je počelo, bagra napolje!
66 2
JointUnion87
Otjerati ovo đubre od selektora što prije. Šta više čekamo u p.m.?
35 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi