Selektoru zasmetale Misimovićeve izjave

Sukob Bajevića i Misimovića prije utakmice s Italijom!

60

Komentari (60)

MOSALEZVE
Ako ćemo realno jedino je Bajević ovde i pošten. Na kakvo je stanje došao a kratko vrijeme i još kad uzmemo u obzir sranje sa Koronom nema se više šta dodati. Podrška za Princa !
El_Pibe_De_Oro
Kad se samo sjetim zlatne generacije i onog sjajnog 21. Mjesta na Fifinoj rang listi...
Zulfikar
Koji duševni bijednik moras i cvrsto se drzati za fotelju uprkos cinjenici da ti kompletna nacija psuje mater??????
Sanagoal
Neznam sta da kazem, ovdje svi seru i novinari i savez! Momci su odigrali i bolje od ocekivanog protiv Holandije i Italije. Da su ovako igrali u barazu prosli bi. Da imaju obraza rukovodioci bi sad dali ostavke ali sad je duga pauza i oni ce cekati da se bura smiri i nastaviti dalje. Tesko da u naredne 4 godine napravimo neki uspjeh. Zao mi je ali to je tako..
starigrad
Dotakli smo dno dna. Trebaće nam godine da dođemo sebi. Živi bili pa vidjeli
Probisvjet
Bajevic stao na stranu Begica i lopovskog saveza. Dobro je zaradio i rastalio se sa njima. Vjerovatno ce ostati upisan kao najgori trener BiH. Begic mu sastavljao tim i ostali iz saveza. Propao ko Grcka.
Krstajic da je valjao ostao bi selektor u reprezentaciji Srbije, prema tome ne treba nam Krstajic, sve sto ne prima Srbija i Hrvatska to primi BiH, pa nije BiH reprezentacija deponija za otpad, koje nisu htijeli primiti u Hrvatskoj i Srbiji, trebaju nam takvi kojima je BiH na prvom mjestu prije Hrvatske i Srbije. BiH reprezentacija ne smije biti rezervna opcija za one koji se nisu nametnuli Hrvatskoj i Srbiji.
Panjevi7
Najveći licemjeri su ovi što dizu u nebesa Misimovića,Osima,Bajevića do jučer,a sa druge strane bi savez pobili,a prave se budale i nevide da su oni svi jedno jato!
Shik
Bola,General,Hibic,Spaha,Piplica,Glavas,Konjic,Barba.Te ljude zelimo u savezu.Koji su srce na terenu davali za domovinu. Pusti vise ove klizece koji jedni druge uvlace u krug.Steta stoje Miske uletio u taj krug.Nista lose nemislim,al stari Osim nije mogao da se tu snade u tom kosmaru.
realista1982
Sve mi više liči na onu priču od prije i moguć ponovni štrajk igrača (pisanje peticije) kao prije suspenzije... Posle smo otišli na svjetsko prvenstvo, hajmo reset ponovo (ako je ono prvo i bio reset).
Ajax11
A kada nas je Miške prodao protiv Portugala i Ciro ga prozvao...ništa navijaci! Ovaj Miške je zalutao u savezu samo da navijacima bude srce na mjestu
samir49
Ova repka ispunjava zelje.ko god ima zelju moze da igra...ima muljaza neka zar mario vrancic ne moze igrat..bolji je od vecine...al et neko na procenat radi..zukanovic nema mjesta..ovi iz saveza zgrcu ko nasi politicari sa obe ruke..al zalosno sto neko i od poraza profitira....nek vam je Bog na pomoci a i nama sto moramo gledat tu patnju....Krunicu kapa dole...
rabodimis
To je jedino sto mozete organizovat bez problema.. Sukob. Uopste nije interesantan teren pored svih vas sa raznim talovima.. Uvjeren sam da i igrace vise interesuju "igre u savezu" od tamo nekih utakmica po losim terenima.. Ovo sto se radi kod nas nikad nigdje nije zabiljezeno u istoriji civilizacije.. Toliko pijacara, zohara, pacova.. slobodnih da rade sta god zele.. i jos uvijek su tu, nedodirljivi, i Sipa je na njima zube polomila.. Mi smo za izucavanja, ekstremno vjerovanje i ektremne ideje.. Zasto su ti lopovi jos uvijek veca je enigma od svih svjetskih cuda zajedno..
djdushsjaksisixzhsnw
Trebalo se to davno zamjenit
Arnel925
Bajevic najgori trener u istoriji BiH. Čovjek pojma nema haha
rodjak
decko nemas pojma ko je Dusko Bajevic mora da si jos pubertetlija.Covjek je najtrofejniji BiH trener a ti se naso da kazes da covjek nema pojma ,covjek svijetski poznat trener.Istina rezultati nisu kakvi bi trebali biti ali covjek je tu doso u nevakat i sto se tice pandemije i sto se tice smjene generacija.Treba ponovo poceti stvarati tim a to je mukotrpan posao .On nije htijeo ni da dodje ,ali je eto izaso u susret ljudima iz saveza koji su ga molili da odradi baraz i Evropsko ako bi se plasirali. jer nisu mogli naci nikoga dobrom u tom trenutku.Procitaj malo o Dusku a ne baljezgaj bezveze kad TI pojma nemas o zivotu
Arnel925
Auuuuu trener godine ne zna ni sam kad je pobjedio utakmice hahah levat. Pojma nema.
SeoRusilac
Ovaj savez i sve oko njega je u rasulu kao naše državne firme
Ko_je_babo
Miske kralju ne daj se. Svi oni ti nisu ni do koljena. Miske treba da bude predsjednik saveza,a ne neki anonimus kao Begic.
2323
Misimovic podrzava Vicu..Vico dovodi Krstajica i oni kolo vode ..Miske i dalje radi za Nemacku agenciju oko igraca..matematika jasna ..jedan plus jedan ..dva...fuujjjj
DoaDoa99
Za sve hejterske komentare na racun Bajevica nemojte zaboravit da je preuzeo reprezentaciju u teskoj situaciji sa ne dovoljno kvalitetim igracima, Misketu svaka čast sto je dao za repku ali ne treba zaboravit da je on htjeo prvo da igra za FR Jugoslaviju a ne za BIH, stoga ne bi trebo previse pametovat.
Bakac
igranka za javnost..priprema.Vico teren KRSTAJICU
Krstajic da je valjao ostao bi selektor u reprezentaciji Srbije, prema tome ne treba nam Krstajic, sve sto ne prima Srbija i Hrvatska to primi BiH, pa nije BiH reprezentacija deponija za otpad, koje nisu htijeli primiti u Hrvatskoj i Srbiji, trebaju nam takvi kojima je BiH na prvom mjestu prije Hrvatske i Srbije. BiH reprezentacija ne smije biti rezervna opcija za one koji se nisu nametnuli Hrvatskoj i Srbiji.
nemozetako
Nek ai ga malo Prince opalio po onoj tintari. Nikad ga gotovio nisam, jos od perioda dok je za repku igrao. Trebao si ga kojim put i stocem opaliti da se nauci kulturi da postuje starije. Samo naprijed Dule.
Bhf111
Ovaj Bajevic vece ****o nego sto izgleda
SeoRusilac
Bez starca nema udarca hahahah
Fk1921
Dva cirkusanta
Pingvin1999
Ovaj je zajedno sa prosineckim doveden da s**** ovo repke sto imamo... Sve je ovo planski....
haris1000
Gdje se može pročitati sta je Misimovic rekao
SeoRusilac
SeoRusilac
Ima ukucaj na google Misimović: Čelnici Nogometnog saveza se kriju iza struke, a donijeli su mnoge pogrešne odluke
Harox7
He moj dida,ti na Misketa. Jednom nogom prno' u čabar.
damir83
Bajeviću, da bog da da krepeš još do kraja utakmice !
MOSALEZVE
Krepo ti dabogda !
hadys
SAVEZ NAPOLJE ?
2323
Misimovic se pere a citavo vrijeme bio IN..Sad podrzava Vico da zajedno rade igrace sa tom Njemackom agencijom i uslovljavace igrace pozivima u repku da bude pod tom agencijom..Dovode i Krstajica za selwktora i onda pocinje njihova igra..Vec skuvano oko novog selektora..Krstajic
Mowzilla
Savez napolje, podrška Misketu!
AsmirM
Ovo je Bosna i svi su umijesani u prljave igre . Nema postenih gdje god su velike pare u BiH. Dovoljan je primjer onaj Batko i otvorena mreza. Samim tim i Miske je u sve umijesan al naivci mu vjeruju.
Matic
Vrapcicko magare i menadzer misimovic koji u reprezentaciju trpa svoje antitalente.
MOSALEZVE
GiS
Bajevicu seljacino, mrs sa klupe Lazove senilski, rekao si da ides jos nakon sto odradis utakmice s Poljskom i Nizozemskom, a ti idalje krades pare..
MOSALEZVE
Samo Velež glupane
Matic
Vrapcicko magare tjeraj se u vrapcice i ne silazi nikad vise u bilo koji grad.
Taceoni
Pa i Miske muti malo i on je clan agencije iz njemacke koja prodaje igrace tako da hm ima tu svašta...........?
Vedohz87
Zašto mislite da je Miske postenjacina neka?Jer je igrao dobro za Bosnu?I samo glupi Bosnjo moze vjerovati da Miske nije bio na sjednicama, pokusava se oprati jer je vidio da savez ima problema
BlueBoys
Dule davitelj. Ko bi reko kobili se nado?
Ende
Koja smo mi bagra i ciganija pih
redbull
Zao mi Misimovica, al treba bojkot ove reprezentacije od navijqca do igraca dok je ova mafija tu.
emanuelmacron
ZAO MI NAS NAVIJACA STO SE NEMAMO CEMU VISE RADOVATI
user1590396893
Miske legendo samo naprijed otjeraj ovu bagru iz saveza
WOLF20
Pa Miske ga je i doveo, nije ni on cist.
cigo
Procitaj malo sta je rekao Miske, uopste mije imao veze sa izborom selektora
WOLF20
Ma sta god da je rekao to me ne zanima, hocu sa kazem da je Miske bio u komisiji za izbor selektora.
bhpremierliga12
Počelo je počelo, bagra napolje!
JointUnion87
100% uz Misketa.
JointUnion87
Otjerati ovo đubre od selektora što prije. Šta više čekamo u p.m.?
Ade1987
Jarane ja sam odmah reko da smo doveli čovjeka koji nema ambicija a tad su me mnogi pljuvali kaže legenda doso pa ja nisam reko da nije legenda ali nema u njemu elana dzaba ti sve ostalo
MOSALEZVE
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.