Stvaraju li Lakersi najjači tim svih vremena?

Trebaju pomoć Jamesa i Davisa

Stvaraju li Lakersi najjači tim svih vremena?

Edmir Škorić

Dvostruki uzastopniu MVP Giannis Antetokounmpo na radaru je Los Angeles Lakersa.

ESPN-ov novinar Bryan Windhorst iznio je ideju Lajkersa, koji planiraju da angažuju Antetokounmpa, a da bi se to desilo, LeBron James i Anthony Davis moraju da potpišu znatno manje ugovore.

Davis je izašao iz trenutnog ugovora i odlučio je postati slobodan igrač. Uradio je to jer bi mogao da razmotri novu ponudu Lakersa, ali i plan za budućnost, no svejedno je odlučan ostati u redovima NBA prvaka.

Milwaukee Bucksi u međuvremenu nude ugovor Giannisu na šest godina od preko 250 miliona dolara, a ako mu ne ponude najveći mogući ugovor i on ne potpiše, postat će naredne sezone slobodan igrač.

U tom bi slučaju Davis potpisao na godinu dana ugovor s Lakersima uz mogućnost produženja na godinu, a LeBron James bi zatim naredne godine izašao iz maksimalnog ugovora jer ima tu opciju kojom bi značajno smanjio platu, kao i Davis.

Na taj bi način njih dvojica zapravo bili najvažniji u dovođenju Antetokounmpa u Lakerse i to bi po mnogima bio najjači tim svih vremena...

Top Komentari

Realist
Lakersi su cisto sranje i sramota jer su smrt Kobea iskoristili za svoj profit
1 16
Joks
"Najjači tim LAL svih vremena"!! - Momčino od koje godine ti pratiš NBA i LAL, jesi li čuo za šampionsku genereaciju iz 1988. - Michael Cooper – Magic Johnson - A.C. Green - James Worthy – Kareem Abdul-Jabbar / Byron Scott – Kurt Rambis…?
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi