"Situacija je katastrofalna, niko ne pomaže Messiju"
FOTO - EPA

Miramontes za španske medije

"Situacija je katastrofalna, niko ne pomaže Messiju"

Adnan Beganović

Novi ubjedljiv poraz uzdrmao je Barcelonu, pred kojom je vjerovatno jedna od težih sezona u posljednjih dvadesetak godina.

Juventus je sinoć "razbio" Barcelonu, a na udaru medija ali i nekadašnjih fudbalera ovog kluba našli su se igrači katalonskog ponosa.

Jedan od onih koji je nakon sinoćnjeg poraza uputio kritike je i nekadašnji igrač Barcelone, Luis Suarez Miramontes.

"Situacija je katastrofalna. Primjećujem velike pojedinačne i kolektivne greške. Oštrina, agresivnost, kvaliteta, sve je to nestalo. Igrači se gube, moraju pokazati kvalitet neovisno od postavki trenera. Niko ne pomaže Messiju", rekao je Miramontes.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
Ovo je problem Barcelone. Niko ne pomaže Messiu a jos 10 igrača na terenu,šta je sa njima,ko pomaže njima? Ono što su mnogi predvidjali se ispostavilo tačnim to jest da cijeli sistem igre se svodi na jednog čovjeka i šta će on uraditi . Sinoć je Juve dao tri a zamislite da je sinoć jedan Bajern bio kao gost ,pa bilo bi ponovo 8 komada .Barca hitno mora promjeniti okosnicu tima i početi sa novom igrom ili slijedi katastrofa.Messi je bio,vidio i osvojio i sada je vrijeme da ide dalje i prepusti klub novim generacijama ,ovo je postala patnja
10 1
LukasPodolski
Zar on ne moze sve sam?
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti