"Ovo što se večeras desilo u Tuzli je bilo toliko očito da to ne možemo da prešutimo

U Izviđaču bijesni nakon poništenog gola

"Ovo što se večeras desilo u Tuzli je bilo toliko očito da to ne možemo da prešutimo

Esmer Oštraković

Rukometaši Slobode i Izviđača podijelili su bodove u derbiju 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ipak, nakon što je utakmica završena, Izviđač se žalio na odluku sudija iz posljednjih trenutaka utakmice.

Naime, pri rezultatu 26:26 koji je na kraju bio konačan, gosti su imali nekoliko sekundi za napad, postigli su gol, ali je dosuđen prestup.

Povodom svega toga Izviđač je objavio video, te je izdao kratko saopštenje za javnost, koje prenosimo u cjelosti.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Pogledajte kako je poništen regularni 27. gol Izviđača. Izgubili smo tri utakmice s golom razlike na gostujućim utakmicama ove sezone. Iako je bilo spornih detalja nismo se žalili i tražili alibi u suđenju. Međutim, ovo večeras što se desilo u Tuzli je bilo toliko očito da to ne možemo da prešutimo. Evo pogledajte kako je poništen naš regularni 27. gol. Jedino što je sigurno, poslije ovog svega, biti će novčano kažnjavanje našeg kluba, od strane povjerenika natjecanja, zbog prigovora naše klupe na ovakvo suđenje u završnici susreta u Tuzli", stoji u objavi na zvaničnoj Facebook stranici Izviđača.

Top Komentari

Bulle
Presmiješno, ova prvenstva u BIH su smiješna zbog sudija i korupcije....
2 2
haris004
Sramotno. Zato nam i rukomet jeste na niskim granama.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi