Šteta što je Puškaš već uručen: Gol godine postignut večeras u Brazilu!

Rogerio zabio škaricama

Šteta što je Puškaš već uručen: Gol godine postignut večeras u Brazilu!

E. Čaušević

Juventude je večeras na svom terenu pobijedio Pone Pretu sa 2:1 u meču 32. kola brazilske Serije B.

Juventude je nakon preokreta uspio da dođe do tri boda, a utakmicu je obilježio Rogerio koji je zabio fantastičan gol za 1:1 u 52. minuti.

Video gola Rogeria već je obišao planetu jer je ovaj fudbaler sa nekih 20-tak metara uspio da postigne pogodak škaricama.

Šteta što je FIFA već izabrala gol godine jer bi Rogerio sigurno ušao u užu konkurenciju za Puškaš nagradu.

Top Komentari

DenisMJ
Auu Koji gol... Pa vrataru, sta uradi covjece? Svaka cast i ovome na zgoditku, ali drugar, ne bi ti to nikad dao da je bilo ozbiljnog cuvara mreze. Ovo je kao kad ja igram Casino Guru poker turnir i mislim da ovaj preko puta blefira... frajer poker ima...
2 1
Zoilomas
Gol je ali ce ovaj doci u neki veliki klub, zaradzivati milione radi srece kod jednog gola, a gdje god ode nista nece osvojiti. Previse ima ovih sto gledaju da se probiju radi jednog gola, tesko je naci igracinu koji zabija redovno a izvodi ovakve golove ponekad i moze nam biti zao ovog sporta radi bacanja para na igrace koji ucine nesto neponovljivo.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi