Sada je svima jasno zašto je Laporta doputovao s ekipom u Pariz

Utakmica nije u prvom planu

Sada je svima jasno zašto je Laporta doputovao s ekipom u Pariz

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone trenutno igraju u gostima protiv PSG-a revanš meč osmine finala Lige prvaka.

Katalonski klub je u prvom meču poražen sa 4:1 i skoro da su izgubili šanse za plasman dalje, ali su u Pariz doputovali s vjerom da mogu napraviti preokret.

U glavni grad Francuske doputovao je i novi predsjednik Barcelone, Joan Laporta, iako je tek prije tri dana slavio na izborima.

Laporta je poručio da želi da ide u Pariz i bude uz ekipu, ali i da obavi važne razgovore. Sada je jasno da je doputovao kako bi se sastao s predsjednikom PSG-a, Nasserom Al-Khelaifijem, s kojim je prije meča održao sastanak.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Cilj je bio da Laporta pokuša izgladiti odnose s Parižanima koji su narušeni prije nekoliko godina od strane Josepa Bartomeua. Laporta i Al-Khelaifi su pozirali pred kamerama, a detalji sastanka nisu poznati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Bartomeu k'o Dodik.
5 2
malezija
Hoće da mu utrpa Messija.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi