Džeko na vrhu liste želja turskog velikana
FOTO - Tahir Hebib (sportsport.ba)

Fenerbahče želi Dijamanta

Džeko na vrhu liste želja turskog velikana

Adnan Beganović

Najbolji bosanskohercegovački fudbaler Edin Džeko na kraju sezone će najvjerovatnije napustiti Romu.

Sve je izvjesnije da bosanskohercegovački Dijamant broji svoje posljednje dane u Romi, a kako se bliži kraj sezone sve više se špekuliše sa imenom njegovog novog kluba.

Iako je nedavno napunio 35 godina Dzeko je i dalje na cijeni, a za njegovim uslugama, bar kako pišu inostrani mediji, zaintersirani su brojni klubovi.

Iz Turske dolazi informacija da je slavni Fenerbahče jedan od njih i da će pokušati Edina u ljetnom prelaznom roku dovesti u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Turski mediji navode da je Džeko najveća želja legendarnog Emrea Belezoglua koji trenutno obavlja funkciju šefa struke Fenerbahčea i koji je već napravio spisak želja za narednu sezonu.

Podsjetimo, Džeko se i ranije povezivao sa slavnim turskim klubom, no do transfera nije došlo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1608229445
sad sam zvao jarana u tursku kaže ma kaki šljivotres nema šanse kažu em slavi božić em alkoholičar em srbče odgaja
1 21
user1608229445
odavno je on za turske ili kine još malo i rastava braka ona se haman taslačila sa Kolarovim i Salahom mali nije njegov navodno a curica 100 odsto od kolarova eno kurir piše o tome na naslovnoj
3 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi