Pjaniću jučer nije bilo svejedno kada je izašao na balkon i vidio šta se dešava

Veliki požar u šumi pored Barcelone

Pjaniću jučer nije bilo svejedno kada je izašao na balkon i vidio šta se dešava

Endin Čaušević

Miralem Pjanić veoma je aktivan na društvenoj mreži Instagram, a jučer je iznenadio fanove svojom objavom.

Naime, dio stanovnika Barcelone koji žive blizu šume Collserola jučer su bili u šoku kada su sa svojih balkona i prozora mogli da vide kako bukti požar u samoj blizini njihovih kuća.

Najteža situacija bila je u Les Cortsu jer je veliki požar jučer u jutarnjim satima zahvatio dio šume Collserola, a u samoj blizini živi i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Large Fire Extinguished In Collserola Mountains, Barcelona

Sigurno je da je bh. reprezentativac bio iznenađen kada je s balkona vidio dim u blizini kuće i nakon što je shvatio šta se dešava.

Pjanić se oglasio i na Instagramu i pokazao je koliko je požar zapravo bio blizu njegove kuće. Međutim, vatrogasci u Barceloni su ekspresno reagovali i satima su se borili s ovim požarom.

Oglasi

Prvi cilj bio je da se spriječi širenje požara jer je išao prema naseljenom dijelu Barcleone gdje većinom žive oni "imućniji". Požar se gasio i uz pomoć helikoptera i uspjeli su ga dovesti pod kontrolu.

Vatrogasci su se satima borili i na kraju uspjeli su da smire situaciju zbog čega su Pjanić i njegove komšije sigurno mogli da odahnu.

Mediji iz Barcelone navode da je čak 19 vatrogasnih timova jučer gasilo požar u Collserola šumi koji se širio velikom brzinom zbog vjetra koji je pravio dodatne probleme.

Još uvijek nije poznato šta je urokovalo požar u južnom dijelu šume Callserola koji je napravio veliku štetu u ovom dijelu šume. No, ono što je najvažnije jeste da niko nije nastradao.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nikobolji
Jeste vise dosadni sa Pjanicem popusti vise
4 1
Salgijica
Nema se sta o pjanicu napisat pa je vijest da gleda pozar hahha Nista od njega isfuro je svoje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi