Ultrasi nezadovoljni rezultatima 'upali' na stadion

Navijači Zrinjskog

Ultrasi nezadovoljni rezultatima 'upali' na stadion

Midhat Šljivak

Zrinjski je večeras u Mostaru remizirao protiv gradskog rivala Veleža rezultatom 1:1.

Plemići su tako propustili dobru šansu da se izjednače na tabeli sa gradskim rivalom, a pali su na peto mjesto tabele i nisu u pozicijama koje vode u Evropu.

Nakon utakmice protiv Veleža na stadionu Bijeli Brijeg pojavili su se vatreni navijači Zrinjskog Ultrasi i upali su na stadion.

Izrevoltirani su navijači mostarskog kluba slabim rezultatima tima u posljednje vrijeme i odlučili su da 'porazgovaraju' sa fudbalerima.

Zrinjski je vezao tri utakmice bez pobjede. Osvojili su samo dva boda od mogućih devet i smanjili su šanse da se nađu u Evropi.

Navijači su itekako ljuti zbog svega i odlučili su da na svoj način igračima pokažu svo nezadovoljstvo.

Do kraja sezone Plemići imaju jako težak raspored. U utorak je već novi derbi u Banjaluci protiv Borca, a zatim slijede domaće utakmice protiv Krupe i Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U posljednjem 33. kolu Plemići će na gostovanje na utakmicu protiv Tuzla Cityja.

Pogledajte trenutak u kojem su Ultrasi upali na stadion.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Koliko ih je upalo ima li ih vise od 25 vise Novo Sarajevo ima stanovnika nego citava Zapadna Hercegovina.Kod mene drug ima vise familije nego Zrinjski navijaca.
39 14
Reddevilsh
Koliko ih boli što je Velež ispred njih
33 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi