"Dječak" sa fotografije ima 14 godina, a na terenu ruši sve pred sobom!

Izgleda nerealno

"Dječak" sa fotografije ima 14 godina, a na terenu ruši sve pred sobom!

Admin Čaušević

Mnogo je primjera u svijetu gdje se sportisti čine značajno starijim nego što zapravo jesu, prvenstvo zbog svoje fizičke građe. 

U SAD-u se proteklih dana pitaju čime su to roditelji u djetinjstvu hranili 14-godišnjeg Justusa Jaya Terryja koji za svoj uzrast ima nevjerovatnu fizičku građu.

Terry je prema svemu sudeći naredna zvijezda američkog fudbala. Tek je završio osnovnu školu i priprema za izazove u srednjem nivou obrazovanja.

Amerikanac iz savezne države Georgija je objavio fotografiju na društvenim mrežama koja je postala virala zbog njegove mišićne mase.

Terry je visok 1.96 metara i vaga 118 kilograma što značajno odskače od njegovih vršnjaka koji u to doma uglavom izgledaju mršavo i tek treba da se počnu razvijati.

[twitter]https://twitter.com/JustusTerry80/status/1397387743722889216[/twitter]

Oglasi

"Nakon večernjeg treninga spreman za prvu godinu u srednjoj školi u Manchesteru. Deveti razredu, dolazim!", napisao je on uz objavljenu fotografiju.

Prošle godine je objavio i video kako to izgleda u praksi gdje doslovno dominira u odnosu na svoje vršnjake, a mnogi su već sada mišljenja da bi mogao igrati protiv igrača s koledža.

Iz perspektive igračkih kvaliteta jasno je da se radi o još uvijek nezrelom igraču što je sasvim logično obzirom da ima 14 godina, ali način na koji rješava blokove djeluje kao da takmiči protiv upola mlađih rivala.

[twitter]https://twitter.com/JustusTerry80/status/1310269980555071504[/twitter]

Ranije ove godine već je dobio poziv na nacionalni kamp u organizaciji Under Armoura, već je dobio i ponude od nekoliko koledža, izdvajaju se Western Kentucky i USC.

Ako se po jutru poznaje dan na NFL draftu 2025. godine bit će prava ludnica i to sve zbog diva iz Georgije.

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Genetika.. Ovako je i Lukaku izgledao naspram svojih vršnjaka
4 0
Mele
Izgleda kao bar 10 godina stariji.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi