Dogovorene "dvije trećine" transfera Jadona Sancha, ostala je još "sitnica"

Čeka se odgovor

Dogovorene "dvije trećine" transfera Jadona Sancha, ostala je još "sitnica"

Admin Čaušević

Kako to obično biva kod transfera potrebno je da se zadovolje tri strane. Klub koji kupuje, klub koji prodaje te igrač i njegovi agenti.

Prema posljednjim informacijam za transfer Jadona Sancha u Manchester United dogoverene su dvije trećine, dok je Crvenim đavolima preostala još "sitnica" - uvjeriti Borussiju Dortmund.

Mladi Englez je među najtraženijim igračima današnjice, a informacije iz Njemačke govore da ima džentlmetski dogovor s Borussijom da može otići ovog ljeta.

On je u Borussiju stigao prije četiri godine iz Manchester Cityja, a njegova cijena sada iznosi 100 miliona eura pa bi Milioneri mogli odlično profitirati baš kao na Ousmaneu Dembelu koji je Barceloni prodat za čak 135 miliona eura.

Za igrača kojeg krase eksplozivnsst, brzina, dribling i sjajna tehnika prošle godine najzainteresovaniji je bio Manchester United, a Crveni đavoli su nastavili da insistiraju na njegovom dovođenju.

Poznati transfer guru Fabrizio Romano tvrdi da je Sancho već sve dogovorio s Manchester Unitedom. Bit će potpisan ugovor do 2026. godine.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sada preostaje da se slavni engelski klub s Old Trafforda dogovori s Nijemcima. Borussija želi 95 miliona eura. Osaje da se vidi da li će klubovi doći do dogovora.

Inače, Sancha očekuje nastup na Evropskom prvenstvu. Bit će jedna od glavnih uzdanica Tri lava. Englezi turnir otvaraju protiv Hrvatske 13. juna. Nalaze se još u grupi sa Škotskom i Češkom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_ZIJAGA_
HALLO MATEMATICAR, ne brisi KOMENTARE..cisto da raja zna da si provalio:"DOGOVORENE 2/3 TRANSFERA, CEKA SE DRUGA POLOVINA...
6 3
bosnishtroller
Sancho prelazi u United godinu i po dana dok ne bude zvanicno ne zamarajte se s ovim informacijama
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi