U njih bi pogledao svaki pravi ljubitelj fudbala: Dresovi ovih momaka su privukli pažnju
Foto - EPA

Imaju interesantan izbor

U njih bi pogledao svaki pravi ljubitelj fudbala: Dresovi ovih momaka su privukli pažnju

Midhat Šljivak

Evropsko prvenstvo u fudbalu otvoreno je večeras u Rimu.

U prvoj utakmici Eura na stadionu Olimpico sastali su se Italija i Turska, a konačno su se vratili i navijači na tribine.

Dosta je onih koji su privukli pažnju na sebe zanimljivim stajlingom, no tri momka koja su se pojavila u dresovima privukla su posebnu pažnju.

Trojica prijatelja na tribine su stigli sa dresovima njemačkih fudbalskih zvijezda iz devedesetih godina prošlog stoljeća.

Tako smo na tribinama mogli vidjeti dresove Olivera Bierhoffa (AC Milan), Stefana Effenberga (Fiorentina) i Matthiasa Sammera (Inter), njemačkih legendi koji su tokom 90-ih godina igrali u Italiji.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Momci su zbog dresova privukli veliku pažnju, posebno onih istinskih ljubitelja fudbala koji su zapamtili kakav se fudbal igrao u prošlosti.

Navijači su se maksimalno potrudili da večeras izgleda sve fantastično i zaista je fenomenalno ponovo vidjeti publiku na tribinama.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613424508
**** dresove kad nemozemo gledat euro. Drzavna televizija ko poljski vcc
7 1
edin_93
Obisaše mi komentare za Mozzart i sve što sam dosad komentarisao. To je ta sloboda mišljenja!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi