Samo trojica igrača iz prošle sezone ostala u FK Mladost
Kakanjci će sa potpuno novim sastavom krenuti u narednu sezonu u 1.ligi FBiH

Kakanjci naredne sezone u 1.ligi FBiH

Samo trojica igrača iz prošle sezone ostala u FK Mladost

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja pripremaju se za predstojeću sezonu u 1.ligi FBiH. Nakon izbacivanja iz Premijer lige zbog nedobijanja licence, klub iz Kaknja prije 10-tak dana počeo je s pripremama za narednu sezonu u kojoj će igrati u drugom po jačini rangu nogometa u našoj zemlji.

Novoizabrani šef struke Dragan Radović zajedno sa pomoćnikom Almirom Hasanovićem svakodnevno radi na terenima u Doboju kod Kaknja, stručni štab testira dosta igrača koji se nalaze na probi, te mladih nogometaša iz omladinskih kategorija ovog kluba.

Kada je u pitanju igrački kadar od prošle sezone samo su trojica igrača ostala u klubu. Riječ je o Faruku Jusiću defanzivcu, veznjaku Anesu Hrustanoviću i napadaču Safetu Čagi. Svi ostali igrači koji su trenutno u pogonu su igrači koji su prošle sezone igrali za juniorski tim Mladosti, te igrači na probi iz klubova iz okolnih gradova i klubova.

Sigurno da se u narednom periodu očekuje da klub angažuje i nekoliko iskusnijih igrača za narednu sezonu, a kada su u pitanju igrači koji su na probi, oni će sutra u Vojkovićima protiv Famosa imati šansu da pokažu svoje kvalitete i eventualno izbore ostanak u klubu za narednu sezonu.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
steta sto je na mafijaski nacin ugasen ovaj klub od strane vic-a, pardon, FS BiH. Mladost je imala 4-5 vrhunskih igraca, steta sto su otisli u druge zemlje ili u bl
6 0
CrveniKakanj
Samo Mladost ❤
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi