Fudbaleri Veleža stigli u Mostar: Navijači napravili spektakularan doček na aerodromu
FOTO: A. Čaušević

Nakon velikog trijumfa u Atini

Fudbaleri Veleža stigli u Mostar: Navijači napravili spektakularan doček na aerodromu

Haris Zilić

Fudbaleri Veleža ostvarili su veliki rezultat plasmanom u treće pretkolo UEFA konferencijske lige.

Rođeni su u drugom kolu pretkolu eliminisali grčki AEK nakon boljeg izvođenja penala, a jedan od junaka bio je golman Slaviša Bogdanović koji je odbranio tri penala igračima AEK-a.

Oko 3 sata iza ponoći, fudbaleri Veleža stigli su iz Atine, a u Mostaru ih je dočekao veliki broj navijači, koji su prethodno napravili sjajnu atmosferu na ulicama Mostara.

Grad na Neretvi večeras ne spava, slavi svoje fudbalske heroje, a prethodno su čestitke stigle iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i regije.

Rođeni će nastaviti evropsku put već naredne sedmice kada gostuju švedskom Elfsborgu  u trećem pretkolu UEFA konferencijske lige, a sedam dana kasnije na programu je revanš utakmica.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Mostar će dugo pamtiti ovu noć, a slike sa aerodroma dovoljno govore koliko ovaj rezultat znači navijačima mostarskog kluba.

Ovome dodajmo da je u Mostaru večeras počelo masovno besplatno šišanje, a navijači Veleža čekaju u redu. Obećanje je bilo da se svi ošišaju na ćelavo ako Velež prođe dalje.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582456981
Sad ce biti celava armika hahha, svaka cast Velezee..... ponose nas
19 0
Savage
Slavisa bolji si od Neura :)
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi