Britanac ošamario Hrvata na sučeljavanju: Udarat ću te dok se ne prestaneš micati

Alen Babić najavio osvetu

Britanac ošamario Hrvata na sučeljavanju: Udarat ću te dok se ne prestaneš micati

Midhat Šljivak

Hrvatski bokser Alen Babić sutra će u Engleskoj odraditi svoj osmi profesionalni meč.

Protivnik 30-godišnjem Babiću bit će britanski bokser Mark Bennett (7-1), a strasti pred ovaj meč dodatno su se podgrijale na sučeljavanju.

The Savage Babić se na vaganju pojavio sa maskom. Bennett mu ju je pokušao skinuti, Babić mu je dotakao lice nakon čega je uslijedio šamar od strane Britanca.

Hrvatski bokser je zbog ovog najavio brutalnu osvetu u ringu.

"Kazna koju će dobiti bit će zaprepašćujuća. Neću stati sve dok se ne prestane micati. Ovim ku*vinjskim šamarom si sebi kupio ulaznicu za intenzivnu njegu", napisao je Babić.

Treba svakako istaći da je Bennett čak 28 kilograma teži od Babića. U ring ulazi sa preko 123 kilograma, dok Babić ima 98.

Hrvatski teškaš je u karijeri na omjeru od 7-0.

Top Komentari

user1597849779
Sastavi ga britanac ko metar drva
3 0
tuner
Trebao ga je Hrvat zakucati u pod pleme mu ****m englesko
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi