Nainggolan ne može bez skandala, noćas je napravio najgori do sada

Vratio se u Belgiju

Nainggolan ne može bez skandala, noćas je napravio najgori do sada

Admin Čaušević

Avantura u Belgiji za Radju Nainggolana je počela skandalom. 

Nainggolan se nedavno vratio u Belgiju potpisavši ugovor sa Antwerpom, a već se našao na meti polemika.

Iskusnog belgijskog veznjaka je u noći sa subote na nedjelju zaustavila policijska patrola. Bilo je to u 4 ujutro to zbog prekoraćenja brzine.

Nainggolan je nakon toga uradio alkotest koji je bio pozitivan te je u krvi imao više promilia od zakonski dozvoljene mjere.

Sve je to Nainggolana koštalo oduzimanjem dozvole i to baš u danima kada je u novom klubu predstavljen kao osoba koja treba biti primjer najmlađima.

Nema sumnje da će ova kontroverza izazvati dosta polemika, a priliku za iskupljenje Nainggolan će imati u četvrtak kada njegov tim igra revan meč play-offa Europa lige protiv Omonije. Kiprani su dobili prvi meč sa 4:2.

Oglasi

Inače, iskusni veznjak je sklon ispadima, tako se tokom boravaka u Interu javno svađao s navijačima Nerazzurra pa je bio i suspendovan zbog nediscipline.

On je nedavno raskinuo ugovor s Interom, imao je želju da se vrati u Cagliari, ali je umjesto toga kako kaže doživio izdaju.

"Izdali su me. Razočoran sam. Nisu pokazali dovoljno interesa. Dao sam se na raspolaganje, moj prioritet je bio Cagliari, uvijek sam mislio da se vratim."

"Pritiskao sam predsjednika i direktora, ali su u jednom trenutku nestali. Ostavili su me. Bilo mi je veoma loše. San mi je bio da završim karijeru u Cagliariju."

"Menadžer i ja smo ponavljali jedan drugom da ćemo završiti u Cagliariju, nadali smo se, bili smo ubijeđeni sve dok se pregovori misteriozno nisu prekinuli", završio je Radja.

Ovaj 33-godišnjak je punu igračku afirmaciju stekao u klubu sa Sardinije gdje je igrao od 2010. do 2014. godine kada odlazi u Romu za 18 miliona. U Cagliariju je bio i prošle sezone na posudbi iz Intera.

Top Komentari

realno_govoreci
Pa pogledaj ga .Kako on moze biti primjer ikome ?
4 0
Tumbe1976
A jesu li mu uradili PCR test na coronu? Kakav je ? Negativan ili pozitivan
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi