Asmir Begović objavom nasmijao Fabrizija Romana

Asmir Begović objavom nasmijao Fabrizija Romana

Edmir Škorić

Bh. golman Asmir Begović je u Evertonu za koji je potpisao ovog ljeta, pa bezbrižno prati razvoj situacije posljednjeg dana prijelaznog roka.

I ne samo da Begović prati dešavanja u Engleskoj, ali i ostatku evropskih liga i da uživa u brojnim transferima, nego je "proslavio" i jedan transfer u američkom nogometu.

Mac Jones je postao novi startni quarterback New England Patriotsa, a to je nekadašnji bh. reprezentativac ispratio sa čuvenim "here we go", uzrečicom kojom se služi novinar Fabrizio Romano koji nas cijelo ljeto "časti" sa velikim transferima.

S "here we go" je Romano ranije ovog ljeta najavljivao transfere Lionela Messija u PSG, Jadona Sancha i Cristiana Ronalda u Manchester United, ali i Edina Džeke u Inter.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I sam Romano je odgovorio Begoviću sa smajlijem, a italijanski novinar sa sjedištem u Milanu do kraja dana, odnosno do ponoći ima pune ruke posla u iščekivanju brojnih transfera.

Top Komentari

user1602245913
Koje vi gluposti pišete, jbt!
2 0
kolateroid
ok
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi