Fudbaler Reala zanosnu Izraelku "zaveo" na Instagramu, otkrila je neke od njegovih uleta

Iz prethodne veze ima dvoje djece

Fudbaler Reala zanosnu Izraelku "zaveo" na Instagramu, otkrila je neke od njegovih uleta

Admin Čaušević

U vrijeme društvenih mreža sasvim je normalna pojava da se parovi češće upoznaju online putem nego uživo. 

Zvijezda Real Madrida i reprezentacije Belgije, Thibaut Courtois je svoju sadašnju djevojku Mishle Gerzik upoznao putem Instagrama. Za nju tvrdi da je ljubav njegovog života.

Izraelska manekenka je otkrila neke od detalja iz njihove veze i način na koji je Courtois došao do njenjenog srca.

"Vidio je moju fotografiju sa psom Milom i napisao je da sam 'slatka'. Odmah sam znala o kome se radi, jer volim fudbal. Rekla sam mu hvala i počeli smo se dopisivati", kovoli Mishel za Ynet magazin.

Belgijanac je postepeno počeo da pokazuje interes za njene ukuse, posao i mnoge druge detalje iako je nikad nije vidio uživo.

Oglasi

"Počeo je da me ispituje o izraelu, o vojci. U aprilu sam imala nekoliko poslova u Madridu, tada smo se vidjeli. Onda smo se ponovo vidjeli u julu i tada je naša veza postala romantična."

Courtois iz ranije veze sa Martom Dominguez ima dvoje djece. Adriana se rodila 2015. godine, a njihova veza je okončana u aprilu 2017. godine kada je Marta bila trudna. Poslije je rodila sina Nicolasa.

"Ja znam istinu, Thibaut zna istinu. To je jedino što je važno. Imala sam vezu od četiri i pol godine s osobom koju sam upoznala u vojsci. Ali to je privatna stvar i ne želim o tome pričati. Znam da sam s Thibautom počela izlaziti kada više nisam bila zaručena."

"Prije nego što sam upoznala Thibauta, mislila sam da neću ući u takvu vezu. Odbila sam da igram igru o kojoj niko neće pričati osim ako si u realityju, da upadneš u neki skandal ili izlaziš s nekim poznatim. Ali kad sam se upoznala s njim to mi uopšte nije smetalo, djeca su mu nevjerovatna", kazala je ova 23-godišnjakinja.

Gerzig ima oko 180.000 fanova na Instagramu, a među njima su španski influenseri Maria Pombo i Pablo Castellano. U Španiji je viđena s Courtoisom i još jednom osobom na zajedničkoj večeri prije nekoliko mjeseci kada su i počele kružiti glasine o njihovoj vezi.

Top Komentari

Bereta
Cuj ona voli fudbal,voli ona njegov bankovno stanje racuna
12 0
bavarac28
Znaci,*****nje je definitivno postalo sport,cim toga ima njavise na ovom sportskom portalu!!! Sramotno.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti