Šokantan snimak iz Turske: Bivši fudbaler ubio jednu i ranio četiri osobe
Foto - Screenshot

Stravičan zločin

Šokantan snimak iz Turske: Bivši fudbaler ubio jednu i ranio četiri osobe

Midhat Šljivak

Nekadašnji turski fudbaler Sezer Ozturk (36) uhapšen je nakon što je prije nekoliko dana ubio čovjeka zbog prepirke u saobraćaju.

Ovaj 36-godišnjak, koji je igrao za velikane kao to su Fenerbahče, Bešiktaš i Bayer Leverkusen, došao je u sukob sa nekoliko momaka i sve se na kraju završilo tragično.

Ozturk je sa prijateljima u dva navrata pucao prema ljudima sa kojima se posvađao u saobraćaju. Ubio je 24-godišnjaka, a četvoricu je ranio.

Turski mediji pišu kako je nekadašnji fudbaler pobjegao nakon pucnjave, ali je veoma brzo uhvaćen i vjerovatno mu slijedi dugogodišnja zatvorska kazna.

Sezar Ozturk je karijeru počeo u Bayer Leverkusenu, a 2006. godine seli u Tursku gdje je igrao za Manisaspor, Eskišehirspor, Fenerbahče, Bešiktaš i Bašakšehirspor.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Karijeru je završio 2015. godine u dresu Esikšehirspora.

Top Komentari

BogatiDijasporac
Ne znam je li do mene, ali ja ovdje nisam nista vidio .... Ne kontam :)))
5 0
Ajax11
Stvarno sam u šoku nakon ovog snimka....hahaha
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi