Gospodski potez Đurića nakon što je saznao da je Dudić ponudio ostavku
FOTO: A. Čaušević

Na press konferenciji

Gospodski potez Đurića nakon što je saznao da je Dudić ponudio ostavku

H. Zilić

Radnik iz Bijeljine je u 15. kolu PLBiH savladao Velež sa 1:2 i došao do velika tri boda u borbi za opstanak, ali i produžio krizu tima iz Mostara.

Nakon meča na press konferenciji komentar je dao Velibor Đurić koji je u ovom meču vodio ekipu Radnika nakon otkaza Vladi Jagodiću.

"Zadnje tri godine sam kapiten, dosta sam dobro sarađivao s igračima, znam kako dišu i možemo se realno boriti za opstanak", bio je komentar Đurića nakon utakmice, a onda se dotakao i ostavke koju je ponudio Feđa Dudić na mjesto trenera Veleža.

"Feđu jako dobro poznajem. Jedan od naših najperspektivnijih trenera. Bio sam i u Zrinjskom i koliko je god Velež veliki klub, posljednje tri godine Feđi Dudiću pripadaju velike zasluge za sve što je Velež uradio i siguran sam da će Feđa naći što prije angažman."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelikiMislilac
Velež iznad svih. Velež je od Dudića napravio trenera, a i Dudić sa Rahimićem vratio Velež gdje mu je mjesto. Duda je naš, ali Velež iznad svih. Giganta ex-Ju fudbala porediti sa nekim novopečenim klubovima je smiješno još barem narednih 30-tak godina.
10 4
mufidmemija1992
Mislim da bi Vlado Jagodic trebao preuzeti Velez.On je najbolji za zamjenu i siguran je i dobar strucnjak za prebacir svaki tim iz premijer lige u prvu ligu Federacije.
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi