Hoćemo li žaliti za propuštenim? Poznato je osam učesnika baraža

Završnica kvalifikacija

Hoćemo li žaliti za propuštenim? Poznato je osam učesnika baraža

A. Čaušević

Reprezentativci BiH će još jedno veliko takmičenje gledati ispred tv ekrana nakon neuspješnih kvalifikacija. 

Zmajevi su zakazali već u prvom od dva novembarska finala. Izgubili su Finske sa 1:3 te neće ići na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Kvalifikacije su su ušle u samu završnicu i već je poznato osam učesnika baraža gdje nažalost neće biti naše selekcije.

U baražu su trenuutno Vels, Rusija, Sjeverna Makedonija, Portugal, Švedska te Austrija i Češka iz Lige nacija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Selekcije od kojih većina sigurno nije krema evropskog fudbala protiv kojih bi naša reprezetnacija imala određenih šansi, barem na papiru.

Inače, do sada je direktan plasman na Svjetsko prvenstvo izborilo devet reprezentacija i to Katar kao domaćin te Brazil, Njemačka. Danska, Francuska, Belgija, Hrvatska, Španija i Srbija.

Top Komentari

Gengele
Trebali bi prestati sa objavama tipa sta bi bilo da smo prosli.... Kao ozbiljna medijska kuća trebate biti opozicija svima u fsBiH a vi to niste. Jer vam je vjerovatno drag njihov novac, nebi ste htjeli da ga izgubite. Mi smo izgubili od Finske u Zenici a imate hrabrosti za napisati da neke selekcije nisu krema. Za nas su većina tih reprezentacija krema. Pišite objektivno i spustite se na zemlju.
48 1
Chico
Zulum ciniti u ligi, ch**nike postavljati na funkcije u savezu, a dobrom se nadati - ne ide. A sve dizanjem ruku bosnjackih izdajnika, prvo onog iz Krajine, zatim onog iz Gorazda itd.
24 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi