Sablić o ostavci: Vidim sebe još na klupi Sarajeva, željan sam dokazivanja

Press konferencija

Sablić o ostavci: Vidim sebe još na klupi Sarajeva, željan sam dokazivanja

H. Zilić

Nakon Feđe Dudića na press konferenciji riječ je imao i trener Sarajeva Goran Sablić.

Nije krio razočarenje rezultatom.

"Ovo je razočarenje, čestitam Veležu. Probali smo se stabilizovati, imali smo neke prilike, ali nismo uspjeli zabiti. Nismo bili dovoljno opasni i nismo imali kvalitet da uzmemo bodove", rekao je Sablić i dodao:

"Karakteristike igrača su takve kakve jesu, danas se vidjelo da su igrači Veleža jači tehnički. Ova polusezona je sklopljena kako je sklopljena. Treba bolje i nismo zadovoljni. Klub renomea Sarajeva mora puno bolje. Uzimam odgovornost na sebe, ali treba biti realan, izgubili smo neke bodove koje nismo trebali."

O ostavci?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Željan sam dokazivanja. Vidim sebe još na klupi Sarajeva. Ima tu igrača koji nisu prošlim pripreme kako treba, ima nekih koji su bili na posudbama. Trebamo se zimus bolje spremiti. Imam energiju i znanje. Rezultati su takvi kakvi jesu, treba to prihvatiti, idemo raditi da to bude bolje."

Sarajevo je imalo zaista turbulentnu polusezonu, pa slijedi višemjesečna pauza koja će dobro doći ekipi da se "sredi", a Sabliću i saradnicima da poslože kockice i sa eventualnim promjenama jači uđu u drugi dio sezone gdje ih čeka lavovska borba za plasman u Evropu.

Top Komentari

davide.azzurri
Sablicu ostani jos hahaha
12 2
Ajax11
Kako ovi ljudi dobijaju licence opšte ?
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi