Na svijet stigao Griezmann Mbappe, rođaci mu James Modrić, Neymar Ronaldo...

Neobična imena

Na svijet stigao Griezmann Mbappe, rođaci mu James Modrić, Neymar Ronaldo...

Edmir Škorić

Teodora Pacaje i Hector Chambi roditelji su dječaka kojem su dali ime Griezmann Mbappe, a koji je rođen na samom početku 2022. godine.

Ovaj par porijeklom iz Bolivije strastveno doživljava nogometne utakmice, a dječak je dobio ime po francuskim napadačima - Mbappea je odabrao otac, dok je Griezmann bila želja majke.

"Mogli smo sina nazvati Alexis ili Charles, ali njihova imena su već u porodici: ime našeg nećaka je Alexis Charles", pojašnjavaju roditelji u jednom intervjuu.

Ovo dvoje Bolivijaca godinama žive u Čileu, a u njihovoj rodbini postoje djeca koja nose ime Andres Iniesta, Neymar Ronaldo, Junior i Lionel Messi, pa čak i James Modrić, očito ime dobijeno po Jamesu Rodriguezu i Luki Modriću.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, do rođenja malenog Griezmann Mbappea, svijet nije znao za ovu neobičnu porodicu u Čileu.

Top Komentari

Chepich
Romska posla
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije