Transfer karijere za Arminu Isić: Bh. reprezentativka karijeru nastavlja u najjačoj ligi Evrope

Nakon odličnih igara u Španiji

Transfer karijere za Arminu Isić: Bh. reprezentativka karijeru nastavlja u najjačoj ligi Evrope

Haris Zilić

Rukometna reprezentativka Bosne i Hercegovine Armina Isić ostvarila je transfer karijere.

Pomenuta Mostarka će u naredne dvije godine nositi dres francuskog Toulona, što znači da će igrati u najjačoj evropskoj ligi za rukometašice.

Saradnju je potvrdio i francuski klub na svojim zvaničnim kanalima putem društvenih mreža.

Ovo je veliki iskorak za Arminu Isić koja je karijeru počela u mostarskoj Lokomotivi, zatim je nosila dres Neretve iz Jablanice, briljirala je u tuzlanskom Jedinstvu, a onda je počela graditi internacionalnu karijeru. Prvo je otišla u Tursku, zatim u Španiju, a sada će imati priliku da se dokaže na velikoj sceni.

Brest i Metz godinama dominiraju u Francuskoj i među pet su najboljih timova Starog kontinenta, dok Touloun iza sebe ima seriju loših rezultata. Ekipa ima niz od pet poraza što je spustilo na 12. poziciju na tabeli.

U timu su ove zime radili na pojačanjima kako bi se klub trznuo iz rezultatske krize, a jedno od tih pojačanja je i naša rerpezentativka.

Top Komentari

Harunvelez
Sretno dabogda bila najbolja na svijetu!!
2 0
Mowzilla
Aferim ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti