Šta se dešava u Manchesteru? Agent Cristiana Ronalda hitno doputovao na razgovor
Foto - EPA

Cristiano je nezadovoljan u Unitedu

Šta se dešava u Manchesteru? Agent Cristiana Ronalda hitno doputovao na razgovor

M. Šljivak

Agent Cristiana Ronalda Jorge Mendes doputovao je u Manchester kako bi obavio važan razgovor s portugalskom zvijezdom.

Cristiano navodno nije previše zadovoljan u Unitedu. Zabrinut je za budućnost u ovom timu i engleski mediji tvrde da nikako nije sretan zbog loše igre njegovog tima.

Ovo je potvrđeno engleskim medijima i ne isključuje se čak ni Ronaldov odlazak s Old Trafforda

"Cristiano je veoma zabrinut zbog dešavanja u Unitedu. Tim dobija ogromne kritike, a on je označen kao jedan od lidera".

"Dosta je tu problema i Cristiano osjeća pritisak. Stresno je to sve za njega. On silno želi da uspije u Unitedu, ali već shvata da osvajanje trofeja u sadašnjem sastavnu nije baš lako".

"Jorge je došao da ga vidi. Razgovarali su određeno vrijeme i sagledat će sve solucije. Ništa nije isključeno", rekao je engleskim medijima izvor blizak Cristianu i Unitedu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cristiano je po povratku na Old Trafford odigrao ukupno 21 meč za Crvene đavole i postigao je 14 golova.

Ipak, tim ne blista i čak je 22 boda iza vodećeg gradskog rivala Manchester Cityja.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Cr7 brate vrati se ti u real.Tu si imao pomoć sudija,penale i niko te nije smio pogledati jer si nosio taj fašistički dres.Odkad si otišao nije se čulo za tebe a zašto?Zato što si čisti prosjek od igrača hehehe
8 10
Jugovina
Jednostavno nije trebao Unitedu. I bez njega su bili labilni, a s njim je nastalo totalno rasulo. Njega nisu trebali dovoditi, a Pogbu su trebali prodati i siguran sam da bi igrali bolje i imali vise bodova.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti