Novak Đoković dao još jednu indiciju da će igrati na Australian Openu

Vraćena objava na zvanični sajt

Novak Đoković dao još jednu indiciju da će igrati na Australian Openu

Edmir Škorić

Prema svemu sudeći, nakon čitave drame Novak Đoković će braniti titulu u Melbourneu.

On je pet dana proveo u izolovanoj sobi u hotelu Park nakon što mu australske vlasti nisu dozvolile ulazak u zemlju, no prema posljednjim informacijama prvi teniser svijeta imat će mogućnost neometanog kretanja zemljom, samim tim i pravo nastupa na prvom Grand Slamu sezone.

Pokušaće da osvoji desetu, jubilarnu titulu na ovom turniru i 21. Grand Slam u karijeri, čime bi se usamio na vrhu vječne liste GS prvaka.

Na zvaničnoj web stranici srbijanskog tenisera bila je povučena objava o nastupu u Melbourneu, no sada se ponovo pojavila jer je očito i Novakov tim svjestan i uvjeren da će zaigrati.

Na stranici Novaka Đokovića piše da će igrati u Melbourne parku od 17. do 30. januara.

Top Komentari

miki30
I to nas zaboli kita!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi