Navijači Intera brutalno ismijali Bonuccija

Ne praštaju mu tako lako

Navijači Intera brutalno ismijali Bonuccija

E. Škorić

Leonardo Bonucci je omražen kod navijača Intera, posebno nakon scena s kraja meča finala Superkupa Italije.

Kada je Alexis Sanchez u 120. minuti zabio gol za pobjedu Intera nad Juventusom (2:1) i osvojeni trofej Superkupa, Bonucci je krenuo u obračun s jednim od predstavnika Intera.

U tom trenutku iskusni štoper čekao je priliku da uđe u igru, jer je očito plan trenera Maxa Allegrija bio da šutira penal, no Bonucci nije dočekao priliku da zaigra jer je gol Čileanca u zadnjim sekundama riješio pobjednika.

Nervozni Bonucci tada je pokraj terena napao predstavnika Intera, kojem je navodno rekao da će ga ubiti, a navijači Intera se šprdaju na njegov račun.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije utakmice u Begamu s Atalantom, navijači Intera su postavili transparent sa likom Bonuccija i sa natpisom: :"Mogu li, molim vas, ući u igru?".

Top Komentari

Klicko
I ovaj Shinter pogan klub do bola.Nije ih bilo 10 godina i u to vrijeme bili manji od zrna psenice a sad osvojili ligu i digli se.A uja
7 5
emanuelmacron
zivi bili pa vidili,ali INter prvak biti nece,nije to tolika masina koja melje,nego su ostali poslabi,i nakav slab Juve im je uzeo bod ,a uzece i 3
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi