Porodica Džeko bogatija za još jednog psa: Njeno ime je Paris
Foto - Instagram

Amra objavila na Instagramu

Porodica Džeko bogatija za još jednog psa: Njeno ime je Paris

Eldar Ganibegović

Edin i Amra najpopularniji su bračni par u Bosni i Hercegovini.

Najbolji fudbaler u historiji Bosne i Hercegovine i zanosna bh. manekenka već dugo godina su zajedno.

U Rimu, dok je Edin bio član Rome, stali su i na 'ludi kamen', a tu im se rodilo i troje djece - Una, Dani i Dalia. Njihovu porodicu upotpunjuje i Sofia, Amrina kćerka iz prvog braka koja sada studira u Los Angelesu.

Porodica Džeko veliki je ljubitelj pasa, a Amra je danas na Instagram storyju otkrila da je član njihove porodice postala i Paris.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Paris je tako četvrti pas u porodici Džeko, a tu su još Rio, Tokio i Smoki.

Top Komentari

tbra
Samo se vi furajte na zapad, kolijevka bluda i nemorala
11 9
Zulfikar
Dzeku volim i drag mi je ali ovo ne moze odobriti osoba cije srce zudi Svevišnjem Allahu s.w.t.a. Edine Dzeko ukoliko citas ovo i ukoiko sebe smatraš Allahovim dz.š. robom onda te iskreno savjetujem kao brata da se pozabavis o svom stadu tj. da kontrolises svoju drugu pa da ista prestane kontaminirati mase. Da malo budem konkretniji dakle nema namaza niti dobrih djela u kuci gdje pašće plizni jer u tu kucu ne ulazi melek koji piše dobra djela. Isto se odnosi ina kipove, slike pa cak i zvono. Dakle iz vise vjerodostojnih predaja znamo da to nije od Islama i na to smo svi duzni pominjati da se ne desi danas sutra da naš evlad ili njihov u kucu dovede kera kao sto se vec uveliko desava. Pazljivo filtrirajmo trendove koji se plasiraju preko drustvenih i drugih mreza sve s ciljom šejtanizacije društva.
9 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti