Senzacija u najavi: Ronaldo će u klub koji je među najboljim na svijetu i sinonim je za titulu

Transfer špekulacije

Senzacija u najavi: Ronaldo će u klub koji je među najboljim na svijetu i sinonim je za titulu

Admin Čaušević

Do kraja prema svemu sudeći neuspješne sezone za Cristiana Ronalda ostalo je nekoliko mjeseci. 

Ronaldov povratak u Manchester United ne prolaz i ni blizu kako je to očekivao. Planirao je da završi karijeru na Old Traffordu, ali prema svemu sudeći na ljeto ga čeka nova selidba.

Crvenim đavolima uopšte ne ide u posljednje vrijeme. Na domaćem tlu sigurno neće osvojiti trofej. Jedina preostala nada je osvajanje Lige prvaka za šta su šanse minimalne.

Na Ostrvu se već špekuliše o mogućem klubu u kojem bi Ronaldo mogao igrati naredne sezone, a njegov agent Jorge Mendes je navodno već započeo pregovore.

Navodno je među zainteresovanim i Bayern. Velikan iz Bavarske ima jedan od najboljih timova današnjice i postao je sinonim za osvajanje titula obzirom na dominaciju u Bundesligi.

Bayern nije klub koji daje ogroman novac na plate igračima pa bi Ronaldo morao pristati na manju sumu nego što sada zarađuje u Unitedu. Radi se o cifri od 500.000 funti sedmično.

Oglasi

Drugi zainteresovani klub je PSG koji želi novu svjetsku zvijezdu nakon izvjesnog odlaska Kyliana Mbappea te je spreman udovoljiti zahtjevima portugalskog superstara.

Treći zainteresovani klub je i veliko iznenađenje. U pitanju je Roma koja je daleko od vrha Serije A te samim tim i evropske kreme.

Mourinho bi sigurno ponovo volio sarađivati s Ronaldom kao što je to bilo od 2010. do 2013. godine u Real Madridu, ali ako se Vučica ne plasira u Ligu prvaka teško da će doći do transfera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Početak drugog mandata u Unitedu je bio kao iz snova. Pet golova na prva četiri meča. Međutim, malo po malo problemi su se počeli pojavljivati i tim se postepeno ruši kao kula od karata.

Navodno je i Ronaldo nezadovoljan stanjem i kvalitetom ekipe te je iznenađen kakav pad je United zabilježio u odnosu na njegov prvi boravak na Old Traffordu. Na posljednjih pet mečeva nije niti jednom zatresao mrežu. Previše za igrača njegovog kalibra.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...on se ubio za Bayernlige i Bayerna...tamo svaki panj moze zabiti 15-20 golova...odlican izbor.
10 14
Klicko
Ode covjek da lagano u sezoni postigne 30 plus golova super jakim timovima kao sto su Bochum,Augsburg,Mainz,G.Furth i ostali superjaki timovi
7 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi