Džanan Musa bi mogao napraviti spektakularan transfer
Foto - Instagram

Real Madrid želi Džanana

Džanan Musa bi mogao napraviti spektakularan transfer

Midhat Šljivak

Bh. košarkaš Džanan Musa (22) mogao bi narednog ljeta napraviti spektakularan transfer.

Fenomenalni Musa ove sezone igra čudesno u dres Breogana. Najbolji je strijelac najjače evropske lige, a njegovi nastupi su privukli brojne klubove.

Španski list AS navodi da bi Džanan mogao od ljeta postati novi igrač Real Madrida. On je među tri igrača koje trener Pablo Laso želi dovesti za narednu sezonu.

Real Madrid planira brojne promjene u ekipi. Bit će dosta odlazaka, a na listi prioriteta za dolazak su Džanan Musa, Shane Larkin i Juancho Hernangomez.

Musa je ove sezone na prosjeku od 19.8 poena u prosjeku, a trenutno je i prvi na listi najkorisnijih igrača s prosječnim indeksom 22.2.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Podsjetimo, Džanan Musa je u karijeri nosio dres Cedevite, a zatim je otišao u NBA ligu gdje nije imao pravu priliku u dresu Brooklyn Netsa.

Uslijedio je povratak u Evropu u Anadolu Efes, a zatim i pravi potez za karijeru, odlazak u Breogan, gdje se preporodio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...kakav crni Real Madrid pa u Turskoj nije mogao minutazu dobiti ni u domacem prvenstvu...neka ga tu gdje jeste,u Realu mu je propast zagarantovana,nije on igrac za velike klubove...samo za ove male gdje moze biti lider ekipe,a u Realu to sigurno nece biti.
6 31
Ante G.
Opet peskirima mahati. Kakav Musa i... NBA igrao po nekim razvojnim ligama, i tamo vodonosa bio. Dodje u Efes, ni u prvih 12 nije usao. Dao u nekoj trecerazrednoj ekipi par poena, koja Evrope nije vidjela, nije nivo ni ABA lige, i sada odmah idemo u Real. Moze komotno i Ronalda zamjeniti, kako je krenula prica u bosni. :)))
5 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi