FK Željezničar ozvaničio transfer akvizicije iz Afrike!
FOTO: FK Željezničar

Potpis na Grbavici

FK Željezničar ozvaničio transfer akvizicije iz Afrike! · Zvanično

Admin Čaušević

FK Željezničar je predstavio novo pojačanje za ostatak sezone. 

Sa Grbavice su saopštili da je novi fudbaler Plavih postao Adeshina Abdul Fatai.

Fatai je sa Željezničarom prošao dobar dio priprema nakon čega je imao određenih zdravstvenih problema koje je sanirao u Beogradu.

Tokom pripremnog perioda je izgledao odlično, impresionirao je svojom brzinom te je zabio nekoliko golova zbog čega su na Grbavici odlučili da ga zadrže.

SportSport.ba je početkom sedmice pisao kako je Fatai završio radnu i boravišnu dozvolu te da će biti na raspolaganju Edisu Mulaliću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obzirom na svoje igračke karakteristike i manjag ofanzivnih opcija Nigerijac bi trebao predstavljati pojačanje za Plave. 

Ovaj 22-godišnji napadač je posljednji angažman imao u ekipi Astra Giurgiu iz Rumunije. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AFH1946
Jadan momak ne zna gdje je došao, bježi iz HSK ZELJESCARA pod hitno
9 27
E.Car
Fatai dobro nam došao!!! Samo trpaj!!!
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi