Gdje će ko na Bosanca? "Ustani ako imaš mu*a"

Džekin odgovor navijaču Juventusa

Gdje će ko na Bosanca? "Ustani ako imaš mu*a"

Admin Čaušević

Inter je minimalnom pobjedom nad Juventusom ostao u trci za Scudetto te Stare damu i definitivno otpisao iz utrke za titulu.

Utakmica u Torinu je bila popriličo napeta uz dosta kontroveznih situacija. Pobjednik je odlučen u finišu prvog poluvremena nakon što je Hakan Calhanoglu iz ponovljenog penala uspio matirati Wojciecha Szczesnog.

Edin Džeko je odigrao poprilično skroman meč kao i cijeli ofanzivni dio tima Nerazzurra, a Simone Inzaghi ga je izveo u samom finišu utakmice.

Nakon susreta društvenim mrežama je počeo kružiti video kako se Džeko žustro raspravlja s jednim od navijača Juventusa.

Pristalica Bianconera je nešto dobacivala Džeki, a iskusni bh. napadač nije dužan te mu je odgovorio pravom mjerom.

Popularni Dijamant već skoro sedam godina živi u Italiji, perfektno razumije italijanski, upoznat je sa svim psovkama sa tribina te je imao spreman odgovor na provokacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ustani ako imaš mu*a", rečenica je koju je Džeko uputio navijaču Juventusa.

Džeku je smirio jedan od članova Interovog stručnog štaba pa je tako izbjegnut teži incident.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BigBabo
Dzeko teska seljacina.
2 17
Gari Garinča
Tako je Džeksone !!!
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi