Danas sastanak finalista Kupa BiH i NSBiH: Koliko ulaznica će dobiti Velež i Sarajevo?

Finale se igra u Zenici

Danas sastanak finalista Kupa BiH i NSBiH: Koliko ulaznica će dobiti Velež i Sarajevo?

Samir Mlaćo

Finalni meč Kupa naše zemlje u nogometu biće odigran u Zenici na stadionu Bilino Polje 19. maja ove godine.

Snage će odmjeriti FK Velež i FK Sarajevo, a očekuje se kvalitetna predstava i sjajna atmosfera na zeničkom stadionu.

Navijači oba tima najavljuju da će ispuniti tribine Bilino Polja i pokušati biti dodatna snaga svojim ljubimcima na putu do trofeja.

Danas će biti održan i sastanak finalista Kupa naše zemlje sa čelnicima NS BiH, a govorit će se između ostalog o organizaciji utakmice, te svakako najzanimljive oko ulaznica za klubove.

Biće odlučeno i da li će klubovi dan pred utakmicu moći trenirati na Bilinom Polju, te tako 'osjetiti' teren pred ovaj važan meč.

Finalni meč će biti odigran najvjerovatnije pod reflekforima, tačnije od 19 sati.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjetimo, Velež je u polufinalu eliminisao Tuzla City sa ukupnih 5:0, a Sarajevo je sa ukupnih 4:0 bilo bolje od federalnog prvoligaša Igmana iz Konjica.

Sarajevo će tražiti svoj osmi trofej u Kupu Bosne i Hercegovine dok će za Velež ovo biti prvo historijsko finale Kupa od nezavisnosti naše zemlje.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Kao prvo čestitke Sarajevu i Veležu na ulasku u finale kupa...kao drugo molio bih navijače oba kluba da ne glume da su oni jedini i najveći Bosanci i Hercegovci....kao treće mislim da su šanse po trenutnoj formi na strani Veleža...kao četvrto velika je mogućnost da će grad na Neretvi imati dva predstavnika u Europi što nije mala stvar za naš lijepi grad...i kao peto pozdrav svima
11 2
hzsg
U svakom slucaju SRETNO NAŠIM JEDINIM PREOSTALIM PATRIOTSKIM KLUBOVIMA NAŠE BOSNE I HERCEGOVINE. Kad su svi drugi klubovi šutili, klimali potvrdno glavom, izigravali poltrone NS BiH, ova dva kluba su se usprotivili svim nepravdama koje se desavaju u našem fudbalu. Zbog toga ce mi biti manje zao ako F.K Sarajevo sa svojom armijom bordo navijaca ne bude osvajac kupa. Sve najjj .... i Veležu i Sarajevu.
10 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi