Ancelotti zaplesao na proslavi titule i nasmijao cijelu Španiju

Baš se opustio

Ancelotti zaplesao na proslavi titule i nasmijao cijelu Španiju

Endin Čaušević

Real Madrid jučer je po 35. put osvojio titutlu prvaka Španije, a slavlje je trajalo do radnih jutarnjih sati.

Kraljevski klub je na Santiago Bernabeu pobijedio Espanyol sa 4:0 i četiri kola prije kraja prvenstva u La Ligi uspio je da osigura titulu prvaka.

Igrači Real Madrida su na Bernabeu proslavili s navijačima novu titulu, a potom se slavlje preselilo i na ulice glavnog grada Španije.

Kao što je to već običaj igrači Reala su kružili centrom Madrida u autobusu, a potom su svi slavili na glavnom trgu u ovom gradu.

U centru pažnje javnosti našao se Carlo Ancelotti koji se maksimalno opustio tokom slavlja. Italijanski stručnjak čak je zaplesao s Viniciusom Juniorom što je mnoge nasmijalo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, treba istaći da je Ancelotti prvi trener u historiji koji je uspio postati prvak s klubovima u svim ligama petice što je zaista nevjerovatan poduhvat.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...hoce li sad doci oni sto govore kako je lahko Guardioli bilo osvajati titule sa najjacim klubovima,da isto kazu za Ancelottija?...nije ni on sa Evertonom i Napolijem osvajao.
1 0
user1614932756
Sta ce nafakas u ligi prvaka je chelseaja izbacio na srecu,a citiju 3 gola dali na srecu trebali su izvubit 8:3 ali nema veze namirit ce to city u spaniji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi