Pogledajte napad na Vahida Halilhodžića: Ratoborna žena bila je najžešća u ogavnim uvredama
Foto - Screenshot

Nevjerovatne scene

Pogledajte napad na Vahida Halilhodžića: Ratoborna žena bila je najžešća u ogavnim uvredama

Midhat Šljivak

Legendarni bh. trener Vahid Halilhodžić (69) ponovo je pod velikim pritiskom marokanske javnosti.

Iako je fudbalsku selekciju Maroka odveo na Svjetsko prvenstvo, navijači ove selekcije traže njegov odlazak i to zbog Hakima Ziyecha s kojim je u svađi i koji ne želi igrati za reprezentaciju dok je Halilhodžić selektor.

Novi val udara na Halilhodžića stiže nakon poraza u prijateljskoj utakmici protiv Sjedinjenih Američkih Država (3:0). Ponovo se traži njegov odlazak s klupe, a nakon meča u Cincinnatiju došlo je do verbalnog, a umalo i fizičkog napada na bh. trenera.

"Odlazi, odlazi", vikali su marokanski navijači uz brojne druge uvrede upućene bh. treneru.

Oglasi

Najratobornija je bila jedna žena koja je išla za Vahidom i vrijeđala. Tu se uključilo još nekoliko muškaraca, a iskusni stručnjak sve je dosta dugo trpio.

Potom se okrenuo i počeo je raspravu. Ona je međutim ubrzo prekinuta jer se osiguranje konačno sjetilo da izbaci navijače iz prostorija gdje im nije mjesto.

Halilhodžić je još jednom poručio da ovi navijači mogu biti sretni što će gledati svoju reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Imamo sreće što igramo u Kataru. To je trenutak za pamćenje. Vidite Egipćane, prijatelje Alžirce, Obalu Slonovače. Svi oni su kod kuće, a vi ćete gledati svoj tim u Kataru", poručio je Halilhodžić.

Bh. treneru je poraz od SAD-a tek drugi na klupi Maroka. On je 'Lavove' vodio u 31 utakmici i uz dva poraza ima 21 pobjedu i osam neriješenih utakmica.

Top Komentari

King_Kenny
...2.poraz u 31. utakmici,pa to ni Brazil nema...kakva bagra su ovi beduini,nije nikakvo cudo da u Francuskoj jaca desnica,ne mogu ljudi vise da trpe ovu stoku...mater vam j*bem nezahvalnu...nisam fan ovog Halilhodzica,ali covjek je od ispodprosjecne reprezentacije napravio respektabilnu ekipu...a ovog Ziyecha dizu kao da je Messi,a ne grijac klupe u raspalom Chelseaju...
26 2
Eno30
Koja gamad od ljudi. Covjek ih odveo na svjetlo samo dva poraza dozivio i tako se ponasati zbog Ziyceha. Bjezi Vaha od tih manijaka haj preuzmi Bosnu
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi