Kao grom iz vedra neba: Liverpool dovodi igrača kojeg želi pola Evrope!

Blizu su dogovora

Kao grom iz vedra neba: Liverpool dovodi igrača kojeg želi pola Evrope!

Endin Čaušević

Liverpool bi ovog ljeta mogao napraviti veliko iznenađenje kada su u pitanju pojačanja.

U posljednje vrijeme se dosta špekuliše o tome da bi Sadio Mane mogao napustiti Redse, a upitna je i sudbina Mohameda Salaha koji je odbio nedavno da produži ugovor s Redsima.

Također, Anfield je napustio i Divock Origi kojem je istekao ugovor i jasno je da Liverpool ovog ljeta mora dovesti pojačanje u napadu.

S Redsima se povezuje veliki broj igrača, ali kako je Fabrizio Romano objavio večeras jasno je ko je prva želja čelnika engleskog kluba.

Naime, Liverpool je uložio sve napore da dovede sjajnog Darwina Nuneza koji je oduševio ove sezone u dresu Benfice. Pola Evrope pokušava dovesti Nuneza, ali čini se da je Liverpool najbliži tome.

Kako je Fabrizio Romano objavio pregovori Benfice i Liverpoola su u toku, te su veoma blizu dogovora. Redsi će za Nuneza platiti 80 miliona eura plus 20 miliona eura bonusa, a očekuje se da će ovaj napadač potpisati petogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sigurno je da će Nunez biti veliko pojačanje za Redse, a navijači Liverpoola su oduševljeni potezom kluba jer su na taj način najvećem rivalu Manchester Unitedu pokvarili veliki posao.

Ovaj 22-godišnjak je prethodne sezone odigrao 41 meč za Benficu, te je zabio čak 34 gola i dodao još četiri asistencije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...odavno kaparisan od Liverpoola,ja sam prije pola godine o ovome pisao ovdje.
3 13
MaDaj
Novinar... Kako samo 80 +20 ?? Zar ne treba da bude 100 + Plata sledecih 5 godina hahahahaha
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi