"Dušan Vlahović je bolji od Erlinga Haalanda"
Foto - EPA

Nenad Bjeković tvrdi

"Dušan Vlahović je bolji od Erlinga Haalanda"

Midhat Šljivak

Dušan Vlahović iza sebe ima dvije zaista sjajne sezone u kojima se izborio za veliki transfer iz Fiorentine u Juventus.

Ovaj 22-godišnjak plaćen je 80 miliona eura, više čak i od velike zvijezde Erlinga Haalanda koji je prešao iz Borussije Dortmund u Manchester City.

Vlahović u dresu Stare dame nije naročito blistao. Tek se očekuje njegova eksplozija, a za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Nenada Bjekovića nema dileme - Vlahović je bolji od Haalanda.

"Vlahović je bolji i kompletniji igrač od Haalanda", rekao je Bjeković za Tuttosport i nastavio je:

"Norvežanin je moćan i snažan igrač, ali nije ni Dušan slabiji. Mala je razlika u visini, ali napadač je Juventusa je raznovrsniji i ima ljepši stil igre"; istakao je Bjeković.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vlahović je u dresu Juventusa postigao devet golova u 21 nastupu, dok je u dresu Fiorentine imao učinak od 20 pogodaka u 24 utakmice.

Haalanda je u dresu Borussije prošle sezone postigao 29 golova u 30 nastupa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nerealno
Jes' kad bi se za****vali
13 4
Bereta
Hahaha ovaj kloc bolji od Halanda,prava ona seljacina Vlaška
12 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi